omsorg - kvalité - närodlat

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Restaurangmeny

Bordsbokning

Välkomna att boka bord! 0498-69 13 80

Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny

Öppettider

Den 1 – 20 december serverar vi julbord från kl 17 på fredagar och lördagar. På söndagar serverar vi lunch kl 12 – 15. Den 26 – 30 december och den 2 – 10 januari serverar vi lunch och afternoon tea kl 12 – 16.

boka bord

Välkommen att ringa oss för bordsbokning

0498-69 13 80

Shopping Basket

Öppettider

Den 1 – 20 december serverar vi julbord från
kl 17 på fredagar och lördagar.
På söndagar serverar vi lunch kl 12 – 15.

Den 26 – 30 december och den 2 – 10 januari serverar vi lunch och afternoon tea kl 12 – 16.

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan