omsorg - kvalité - närodlat

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Restaurangmeny

varmrätter

  • Ankbröst med apelsinsås, Pommes Anna,
 morot och syltad ingefära
 320 kr
  • Smörstekt gös med savoykål, tångkaviar och potatismedaljonger 335 kr
  • Halstrad pilgrimsmussla och lax
med bladspenat, polenta och friterade oliver
 330 kr

desserter

Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny

Öppettider

Restaurangen har öppet fredagar och lördagar från kl 17. Vi har stängt 18-19 oktober för personalvård.

boka bord

Välkommen att ringa oss för bordsbokning

0498-69 13 80

Shopping Basket

Öppetider

Vi har öppet från kl 12 på lördagar och söndagar
och från kl 17 på fredagar.

Den 18 – 20 oktober har vi stängt för personalvård.

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan