Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
med fetaost, dragon och stjärnanis ................................................ Vin: Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut, Frankrike
med pocherat ägg, hummerskum och tångkaviar........................ Vin: Gentleman Riesling, Tyskland
med variation av kål, valnötter och citron...................................... Vin: Mâcon-Villages, Frankrike
från Ejmunds gård, med palsternacka och äpple........................... Vin: Barbera d'Asti Valdevani DOCG, Italien
från Heffride gård i Burs med mörk choklad och oxalis............... Vin: Tesauro Recioto della Valpolicella DOC, Italien
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Bistron är öppen
fredagar från kl 17, lördagar från kl 12 och
söndagar kl 12-16.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny fredagar och lördagar från kl 17.