Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
med fänkål, hasselnötter och brynt smör ....................................... Vin: Prum Blue Riesling, Tyskland
med lagrad parmesan, potatis från Dalbo gård och prosciutto .. Vin: Gemischter Satz Braitenpuechtorff EKO, Österrike
med rabarber, fläder, palsternacka och grönkål ........................... Vin: Sankt Anna Riesling, Tyskland
med balsamico, morot, nässlor och tomat...................................... Vin: Nipozzano Riserva Chianti Rufina DOCG, Italien
med körsbär och pistage................................................................... Vin: Muscat de Rivesaltes EKO, Frankrike
Vi kan göra alla rätter rätter vegetariska. Vi erbjuder dock inte något veganskt alternativ.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron är öppen
fredagar från kl 17,
lördagar från kl 12 och
söndagar kl 12 – 16.
Kristi Himmelfärdshelgen
är Bistron öppen torsdag – söndag kl 12 – 21.
Från den 30 maj har Bistron öppet varje dag
Vardagar från kl 17 och lördagar och söndagar från kl 12.
Restaurangen
serverar femrätters avsmakningsmeny
fredagar och lördagar från kl 17.