omsorg - kvalite - närodlat

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Restaurangmeny

varmrätter

  • Vildsvinsfilé med bräserad lök, enbärssky och 
potatiscroquetter smaksatt med ramslök
 325 kr
  • Ankbröst med sötpotatis, broccoli, rödvinsgastrique 
och confiterade körsbärstomater
 295 kr
  • Torskrygg med puré av rättika, syrade morötter och havsfänkål
 320 kr

desserter

Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny

Öppettider

Restaurangen har öppet fredagar och lördagar från kl 17.

boka bord

Välkommen att ringa oss för bordsbokning

0498-69 13 80

Shopping Basket

Öppetider

Vi har öppet från kl 12 på lördagar och söndagar
och från kl 17 på fredagar.

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan