omsorg - kvalite - närodlat

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.

Restaurangmeny

varmrätter

  • Lammrostbiff från Lammboden i Stånga 
med rödvinsgastrique, smördeg, honungsrostade morötter och mangold 360 kr
  • KRAV-märkt entrecôte från Sigulds gård i Lye 
med körsbärsky, örtbakad potatis och marinerade cocktailtomater
 355 kr
  • Röding med salsa verde, 
puré av blomkål, vattenmelonrädisa och fänkål
 340 kr

desserter

Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en kik på vår bistromeny

Öppetider

Restaurangen har öppet kvällstid från midsommardagen. De kvällar vi har grillbuffé håller restaurangen stängt.

boka bord

Välkommen att ringa oss för bordsbokning

0498-69 13 80

Shopping Basket

Öppetider

Vi har öppet alla dagar från kl 12. 

Grillafton har vi alla torsdagar 27 juni – 15 augusti och alla måndagar 8 – 29 juli.

De dagar vi har grillafton så är bistron öppen för lunch och fika kl 12  – 15 och sedan börjar grillbuffén kl 18.

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan