Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter. Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När. Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i dubbel bemärkelse.
med fänkål, citron och oliver ............................................................ Vin: Prosecco Treviso Extra Dry DOC, Italien
med palsternacka, fermenterad vitlök, basilika och grapefrukt .. Vin: Langhe Riesling DOC, Italien
med hemgjord ricotta, aubergine, tomat och kapris..................... Vin: Greco di Tufo DOCG, Italien
saltimbocca med frico, semitorkade tomater, rödvinsreduktion och spenat........................................................................................... Vin: Nipozzano Riserva Chianti Rufina DOCG, Italien
med amarettoglass och mörk choklad ........................................... Vin: Tesauro Recioto Della Valpolicella DOC, Italien
Vi kan dock inte göra avsmakningsmenyn vegansk.
Om ni önskar en enklare middag – vänligen ta en titt på vår bistromeny
Bistron är öppen
fredagar från kl 17,
lördagar från kl 12, och
söndagar kl 12-16.
Restaurangen serverar femrätters avsmakningsmeny fredagar och lördagar från kl 17.
Öppettider i Påsk:
Skärtorsdag från kl 17
Långfredag kl 12 – 21
Påskafton kl 12 – 21
Påskdagen kl 12 – 21
Annandag Påsk kl 12 – 15