Superior

Vila ut från vardagen i ett Superior rum från 31 kvm där varje detalj är genomtänkt för att du ska må bra. Rummen är i ett plan med ett stort härligt duschrum. Dubbelsängen från Carpe Diem är minst 180 cm bred och gjord för att vilja stanna kvar i den. Om du ändå vill arbeta kan du tänka fritt vid en välplanerad arbetsplats. Eller välj i stället att pusta ut i en skön fåtölj eller soffa. Våra Superior rum har utsikt över parken och bort mot Herta fiskeläge. Vill du dricka ditt morgonkaffe ute har varje rum en egen uteplats. Vi erbjuder våra hotellgäster middag alla dagar.

Dubbelsäng från Carpe Diem 

Walk-in shower

Hårtork & Paraply

Soffa eller två fåtöljer

kylskåp på rummet

Inkluderat te & Kaffe

fritt wi-fi

boka rum

Shopping Basket

Öppettider

Bistron har öppet varje dag

Onsdag till måndag från kl 12
Tisdagar kl 12 – 15 för lunch
och från kl 17 för Grillafton

Restaurangen
serverar femrätters avsmakningsmeny
torsdag till söndag från kl 17.

 

Konferens på strandakar

Låt oss skräddarsy er konferens på Strandakar. En konferens på Strandakar ger er möjlighet att vara produktiva i en ostörd miljö samtidigt som ni kan ladda batterierna. Vi har aldrig mer än ett konferenssällskap åt gången för att kunna ge er vår bästa service. Vi kombinerar mat och dryck efter era önskemål och ger gärna förslag på olika aktiviteter.

intresseanmälan

Bröllop på strandakar

Vår unika miljö ger fantastiska förutsättningar för ett perfekt bröllop.
Ett bröllop på Strandakar förenar säsongens ljuvliga smaker i kärlekens tecken. För er som önskar kan vi arrangera vigselakten på vår underbara innergård. Vi skräddarsyr en lösning enligt era önskemål för att det ska bli den finaste dagen i ert liv.

intresseanmälan