Vi söker fler medarbetare

Strandakar har på kort tid blivit mycket populärt. För att möta efterfrågan från våra gäster behöver vi utöka vår personalstyrka. Just nu söker vi en sous chef.

Vi söker en positiv och utåtriktad person som gärna bjuder på sig själv både till kollegor och till våra gäster. Du är smaksäker, lugn och kontrollerad under stressiga situationer och har massor av passion för matlagning. Vi vill att du har åtminstone 3 års erfarenhet av arbete i kök med liknande verksamhet. Du ska kunna hålla ställningarna i köket när kökschefen inte är på plats. Du ska vara trygg med att kunna styra andra i köket, sköta beställningar och vara med och skapa de slutgiltiga finishen på våra menyer tillsammans med kökschefen.

Kontakta Andreas på andreas@strandakar.se om du är intresserad av att höra mer.

Dela detta med dina vänner,

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn