Restaurang

 

Strandakar Restaurang

Vår fantastiska kökschef Andreas Hedman och hans team
ser till att besöket i restaurang Strandakar blir en
minnesvärd upplevelse. Allt är tillagat med omsorg och
kvalité. I möjligaste mån använder vi lokala producenter.
Vi har till exempel samarbete med Bosarve Bageri i När.
Honung och örter odlar vi själva, så de är Närodlade i
dubbel bemärkelse.

 

 

 

Förrätter
Gotländsk grön sparris med pocherat ägg, krispig serrano och hollandaise
150 kr
Crème Ninon med confiterat anklår och syrad rödlök
135 kr

Varmrätter
Halstrad tonfisk med rostad vitlök, potatismedaljonger, olivjord och sockerärtor
305 kr
Oxfilé roquefort med en puré av palsternacka och ramslöksgremolata
330 kr
Lammrostbiff med äppelbakad rotselleri, aprikos och mynta
325 kr

Desserter
Karamelliserad rabarber med lemoncurd och mascarponemousse
110 kr
Strandakars chokladcrème med havssalt och körsbär
125 kr